Voordelen Data Entry Service

 

Eenvoudig en goedkope gegevensverwerking zonder investeringen

Het belangrijkste voordeel van outsourcing van gegevensverwerking aan Share Us Data Entry Service is dat het een eenvoudige en goedkope oplossing is die u zonder  investeringen een onmiddellijke en substantiële besparing (>30%) op de verwerking van (gegevens op) formulieren oplevert.

 

Direct besparen op data invoer en verwerking?
Neem contact met ons op!

 

 

Additionele voordelen van outsourcen data entry

De overige voordelen van uitbesteden van de data invoer aan Share Us Data Entry Service, zijn:

  • Eenvoud: Eenvoudig en gebruikersvriendelijk, omdat er weinig tot geen aanpassingen aan uw werkwijze of systemen nodig zijn.
  • Lage total cost of ownership: Veel lagere cost of ownership en complexiteit dan een oplossing waarbij de laptop of PDA wordt gebruikt. De PDA is bovendien geen goed invoermedium.
  • Korte doorlooptijden: Een korte doorlooptijd door scannen van documenten, automatische handschriftherkenning (ICR) en externe verwerking waardoor uw systemen en gegevens snel en desgewenst binnen 24 uur up to date zijn en de kwaliteit van de informatie toeneemt.
  • Flexibiliteit: Een verhoogde flexibiliteit en afvlakken van piekbelastingen door variabel maken van vaste kosten (systemen en/of mensen).
  • Geen problemen meer met personeelswerving: Een oplossing voor het gebrek aan of verloop van eigen data entry medewerkers/typisten of alternatief voor uitzendkrachten.
  • Lage systeem(beheers)kosten: Om gebruik te kunnen maken van Share Us Data Entry Service is behalve een computer en Internetverbinding en eventueel een scanner niets nodig.

Nooit meer problemen met Data Entry Personeel?
Neem contact met ons op!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer


Data Entry Service – efficiëntie in gegevensverwerking Data Entry Service - hoe werkt het
Data Entry Service – efficiëntie in gegevensverwerking Data Entry Service - wat doen we
Data Entry - voor organisaties die veel formulieren verwerken Data Entry Service - voor wie