Digitaal en Telefonisch dicteren

 

Digitaal dicteren via de telefoon: eenvoudig en snel

Digitaal dicteren was nog nooit zo makkelijk met de  digitale en telefonische dicteerservice van Share Us.  Deze ASP dienst (SaaS) voor telefonisch en digitaal dicteren ondersteunt u bij het snel en eenvoudig vastleggen en uitwerken van dictaten. U hoeft niet meer zelf te typen, maar kunt, nadat u zich via de website van de ASP service heeft aangemeld, gewoon de telefoon pakken, de dicteerservice bellen, inloggen  en beginnen met inspreken. Het enige wat u nodig heeft is een telefoon en uw secretaresse een computer met Internetverbinding.

 

Telefonisch dicteren maakt tijd- en plaatsonafhankelijk
telewerken makkelijk

Brieven opstellen, verslagen uitwerken, diagnoses en andere zaken schriftelijk vastleggen gaat sneller en gemakkelijker door telefonisch en digitaal te dicteren. Dat bespaart u, omdat u sneller praat dan typt, niet alleen veel tijd en kosten, maar biedt u tevens veel flexibiliteit omdat u via uw (mobiele) telefoon of dictafoon op elke plek digitaal kunt dicteren. De ingesproken informatie kunt u vervolgens met een druk op de knop ter uitwerking doorsturen naar uw secretaresse of binnendienst (of eventueel Share Us als u gebruik maakt van haar Transcriptie Service). Zij werkt dan het dictaat uit in het gewenste formaat en retourneert het via de e-mail of in uw eigen systemen. Op deze manier kunnen niet alleen verloren momenten, bijvoorbeeld in de file, worden benut, maar zou ook uw secretaresse tijd- en plaatsonafhankelijk kunnen telewerken. Behalve een telefoon, uw computer en toegang tot Internet, heeft u geen eigen software of speciale apparatuur nodig.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Aanvullende diensten


Desgewenst kunt u naast Digitaal en Telefonisch Dicteren ook gebruik maken van de volgende (online) basisdiensten van Share Us:

transccriptie service bullet Transcriptie Service
document management service bullet Document Management Service

 

 

Lees meer


Digitaal Dicteren - gemak voor professional en manager Digitaal Dicteren - voor wie
Digitaal Dicteren - productiviteitsverhogend gemak Digitaal Dicteren - voordelen