Financiële Administratie Uitbesteden

 

Boekhouding Uitbesteden - lage kosten, goede kwaliteit

Share Us biedt de mogelijkheid om uw financiële administratie te (offshore) outsourcen en daarmee de kosten van de boekhouding drastisch te verlagen. Het gaat daarbij om de outsourcing van uw volledige boekhouding of delen daarvan zoals de crediteurenadministratie (‘accounts payable’) en factuurverwerking (´invoice processing´).

 

Goedkoop uw financiële administratie uitbesteden?
Neem contact met ons op!

 

 

Uitbesteden van uw financiële administratie beduidend goedkoper

Op het eerste gezicht lijkt het uitbesteden van uw financiële administratie niets nieuws. Immers de boekhouding wordt al jaar en dag uitbesteed aan accountants- en administratiekantoren. Nieuw is dat door de opkomst van online boekhouden, scannen en digitaal archiveren (met behulp van een document management systeem (DMS)) en het automatisch herkennen van gegevens op boekstukken (OCR) dit uitbesteden digitaal en veel efficiënter en dus goedkoper kan worden gedaan. Share Us Financiële Administratie Uitbesteden biedt een mooie oplossing voor organisaties die de financiële administratie niet zelf willen doen maar het uitbesteden aan een accountants- of administratiekantoor te duur vinden.

 

Uw accountants of administratiekantoor te duur?
Neem contact met ons op!

 

 

Financieel administratieve offshore Outsourcing: (deel)oplossing voor personeelstekort

Doordat het financieel administratieve werk overal waar een internetverbinding is kan worden gedaan, kan het administratieve werk ook offshore worden uitbesteed aan het Shared Service Centrum (SSC) van Share Us. Share Us biedt daarmee ook een oplossing voor het steeds grotere tekort aan financieel administratief personeel in Nederland.

 

Wel een vacature mbt financiële administratie maar liever geen personeel?
Neem contact met ons op!

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanvullende diensten

 

Desgewenst kunt u naast de financieel administratieve diensten ook gebruik maken van de volgende (online) basisdiensten van Share Us:


Document Scan Service
Document Management Service
Online boekhouden

 

 

Lees meer


Outsourcing Financiële Administratie - kwaliteit tegen lage kosten Financiële administratie - voor wie
Outsourcing Financiële Administratie - Focus en efficiëntie Financiële administratie - voordelen